Fri frakt vid 999:- / Snabb leverans

Om oss

Lite om min butik, NataliasAtelje.

Mitt namn är Natalia och jag har haft en dröm om en mysig handarbetsbutiik i många år och jag vill ha en fysisk butik men jag startar här med en onlinebutik för att kunna bygga den vidare. Själv började jag brodera när jag kom i en omställning i livet för att det ger mig ett sätt att få avkoppling i vardagen och en form av meditation. Genom min onlinebutik vill jag förmedla ett sätt att med egna händer skapa något vackert och eget tillverkat.
Genom mitt intresse för broderier så har jag fått många kontakter för inköp av broderier som jag vill samla här i min butik. NataliasAtelje har som mål att erbjuda kvalitets produkter till alla som broderar själva  eller till de som vill köpa en fin present till vänner,  nära och kära.
Butiken kommer att erbjuda allt inom broderi och de tillbehör man behöver för att brodera. De produkter som ni kan köpa hos mig kommer från kontakter både i  och utanför Sverige.

Just nu är Swish det enda betalningsätt jag kan erbjuda men tveka inte att kontakta mig på WhatsApp/e-post/Messenger om det är något ni undrar över.

Butiken kommer att fyllas på varje vecka med nya intressanta produkter.

Varmt välkomna till min onlinebutik!

Vänliga hälsningar Natalia ❤️